Conclusions i més...


Aprofitem per a donar les gràcies a l'acollida que ens ha ofert Callús i les organitzacions que han donat suport a la trobada i, sobretot, expressem el nostre agraïment a totes les persones que han assistit i han aportat el seu saber, les seves idees... a tots moltes gràcies!

(en construcció)

Presentació-resum del bloc ESCOLA2018PRESENTACIÓ DE LES CONCLUSIONS

powered by ODEO

Més iniciatives


La visió dels alumnes


Des del Servei Educatiu del Tarragonès, fent costat a la iniciativa Escola2018, han posat en marxa una activitat amb l’objectiu d’estudiar les possibilitats de les xarxes socials i l’educació. Per fer-ho hem enviat als centres una proposta consistent en que els alumnes siguin els actors principals. Els centres reben els documents que estructuren la proposta i els docents la transmeten als alumnes. Les seves idees, propostes, il·lusions… de l’escola que voldrien les fan públiques dins el grup Escola2018 creat dins la xarxa social educativa EDUTAC. Si voleu que els vostres alumnes participin en l’experiència, podeu demanar tota la informació (proposta, petit cartell, orientacions didàctiques i breu manual de EDUTAC) a l’adreça escola2018@setarragones.net.


Començar un bloc


Alguns companys i companyes que han assistit a la Trobada estaven iniciant els seus blocs. Com que no hem parlat gens dels aspectes tècnics dels blocs, els oferim aquí alguns petits enllaços a excel·lents tutorials sobre aquests temes.

Formació TAC a càrrec de
Ricard Escandell i Jordi Poveda: Comunicació i audiovisuals a Internet
Curs de formació de Lourdes Domenech: Els blocs educatius

Bona feina i benvinguts al club dels blocaires!

Comentaris sobre l'etiqueta Escola2018 i Trobada educadors blocaires


Si teniu un bloc i heu fet comentaris sobre el meme Escola2018 o la Trobada d'educadors blocaires poseu-hi les etiquetes escola2018 i educadorsblocaires, respectivament. Els robots de la xarxa les buscaran i les posaran en aquesta llista.

[[rss url="http://feeds.technorati.com/search/escola2018" link="true" description="true" length="200" number="10"]]

Mapa conceptual Escola 2018


De manera complementària al bloc d'Escola 2018 , l'Artur Tallada i el Marià Cano han iniciat la realització d'un mapa conceptual temàtic amb l'aplicatiu multiplataforma CmapTools . Un cop s'ha descarregat i instal·lat l'aplicatiu anterior es pot accedir a l'edició compartida del mapa a través del servidor public de CmapTools de l'associació Espiral , que caldrà afegir a l'aplicatiu i configurar amb les següents dades:

IP: 213.176.191.70
adreça: 4447
port: 8081

A continuació teniu una presentació que sintetitza aquesta explicació pas a pas:


L'objectiu del mapa és anar incorporant de forma permanent i esquemàtica els elements més rellevants del debat obert. Si
es vol consultar el mapa sense editar-lo, es pot accedir fàcilment a ell a través del menú lateral del bloc d'Escola 2018 o bé directament fent clic aquí.