La trobada a la xarxaCol·labora en les xarxes socials etiquetant articles referits a la trobada sota educadorsblocaires2008 .Etiqueta ESCOLA2018L'escola que volem a la xarxa

Etiqueta de l'escola que volem. Una proposta col·lectiva basada en aportacions positives, personals i creatives sobre l'educació que volem d'aquí a 10 anys. Siguis del col·lectiu de pares, de mestres o d'estudiants, participa i fes sentir la teva veu a través del teu blog.

Les propostes que vulguin acollir-se a aquesta denominació haurien de tenir tres característiques:

1. Propostes positives, no crítiques. No parlem de l'educació que tenim, sinó de la que volem. Somia i proposa: el futur el construïm entre tots.

2. Propostes personals, no refetes. No enllacis articles interessants, opinions d'altres, referències alienes, sinó enriqueix-los amb la teva aportació. Sigues personal i glosa, comenta, proposa segons el teu propi punt de vista.

3. Propostes creatives, no convencionals. No podem canviar les coses si ho fem tot igual que ho hem fet fins ara. Cal començar a pensar de noves maneres. Crea i explora, les noves situacions demanen noves idees.

Si la teva aportació reuneix les tres característiques, sigui breu o extensa, plena de seny o bé de rauxa, etiqueta-la escola2018. Afegeix també altres etiquetes que orientin sobre el tipus de contingut: proposta, referència, bona pràctica, reflexió, etc.

ESCOLA2018

Els banners ESCOLA 2018Si també vols ajudar-nos a difondre la campanya, afegeix el rètol al teu post o al teu blog.


external image logo_banner.gif


-Més rètols-


Moltes gràcies!

Publica al blog col·lectiu!Et convidem a publicar els teus posts també en el blog col·lectiu.
Un blog que recollirà totes les aportacions que s'hi vulguin incorporar.

Com fer-ho:

  1. Copia el teu post en un correu electrònic.
  2. Posa el títol del teu post en l’assumpte del correu que ens envies.
  3. Al peu del correu, escriu escola2018 i l’adreça amb un hipervincle al teu blog.
  4. Envia el correu a educadorsblocaires.escola2018 [aquí va l'arrova sense espais] blogger.com
  5. Visita Escola 2018, el blog col·lectiu
  6. Llegeix la teva aportació!


Com hauràs vist, no cal tenir un blog per a fer aportacions: pots enviar un correu electrònic i les tecnologies faran la resta.